13 Oktober, 2014

Saya Pengedar Shaklee di Balok Kuantan sedia membantu anda!

Assalamualaikum semua,

Anda sedang mencari Pengedar Shaklee di kawasan Balok ke? 

Kawasan Chengal Lempung, Balok Jaya, Balok Baru, Balok Pantai, Balok Sejahtera, Balok Makmur, Balok Pine, Balok Perdana, Seberang Balok, haaa, Balok macam-macam lagi dah.  Atau kawasan berdekatan di sekitar Balok ni?

Haa, nak bagi tau ni, Ida merupakan pengedar Shaklee yang aktif beroperasi di Balok tau! Tahun 2017 ni kiranya dan masuk tahun ke 5 Ida aktif buat bisnes dengan menjual dan mengedarkan produk suplemen pilihan ramai ini.


Ready Stock Available For COD.

Buat yang bertanya di lokasi manakah kedai Shaklee Ida ni, okay Ida nak bagitahu bahawa Ida bukanlah stokis yang buka kedai khas ye. Ida buat bisnes secara part time sahaja tapi serius bisnes la ye. Ready stock Shaklee juga insyaAllah available kecuali produk limited item.

Lebih spesifik lagi Ida beroperasi mengedarkan produk Shaklee dari rumah sahaja di Kuantan Pahang. Jadi, berita baik buat mereka yang memerlukan produk Shaklee dari sekitar Balok, Kuantan dan juga seluruh Malaysia anda juga boleh membuat order dari saya.

Bagi yang tinggal berhampiran sekitar Kuantan, saya spesifikkan lagi sekitar Balok, Sg Karang, Gebeng, Beserah, Semambu dan juga bandar Kuantan - anda boleh membuat belian produk Shaklee secara Cash On Delivery (COD). Belian secara pos juga Available.

Yang jauh dari Kuantan kita pakai kemudahan pos sahaja. So tak perlu risau untuk order. Penghantaran akan dilakukan samada menggudakan Poslaju atau kurier Gdex / City link. Boleh request untuk keutamaan menggunakan Poslaju jika kawasan anda tak masuk kurier penghantaran yang Ida nyatakan tu.


I am Trusted Shaklee Distributor cum Shaklee Business Leader too.


Ida juga merupakan salah seorang Business Leader dalam perniagaan Shaklee ini, mencapai income bulanan 4-5angka tak pernah miss sejak Jun 2012. Buat masa sekarang Ida juga mencari mereka yang berminat nak mulakan bisnes produk kesihatan Shaklee ni.

Buat yang berminat nak berbisnes Shaklee sebagai Pengedar Bebas (Independet Distributor), anda tak perlu risaukan tentang modal berapa ribu yang perlu dikeluarkan. Daftar keahlian serendah RM79.50* sahaja. Nak daftar FREE Membership pun boleh, tak perlu modal lebih RM1k yang pastinya.

Yang Ida mahukan cuma mereka yang boleh komited masa dan keinginan yang tinggi belajar bermacam perkara dan sedia aplikasikan sepenuh usaha untuk maju dalam bisnes Shaklee ini. Tak boleh banyak alasan untuk berjaya.

Di Kuantan ni, Ida ada 2 orang lagi Business Leader aktif yang bernaung dibawah group Ida sendiri. Mereka juga mempunyai income tambahan setiap bulan 4-5 angka juga. Dan kami bertiga ni masih lagi bekerja full time ye. So siapa kata kalau masih bekerja tak boleh berjaya maju dalam business Shaklee.


Hubungi Ida jika mahukan produk atau berbisnes Shaklee ya!

Jika ada yang serius nak bisnes Ida sangat mengalukan kalian ya. Hubungi Ida pada nombor tertera di bawah. Nak beli produk untuk kegunaan sendiri mahupun nak business yang boleh jana side income, Ida mengalukan kalian berdaftar sebagai ahli dalam group Ida ye. Contact me!


Apa produk yang Shaklee tawarkan kepada anda untuk mencuba dan merasai kehebatannya?Anda boleh dapatkan dari Ida samada produk nutrisi dan kesihatan, produk penjagaan rumah ~ Get Clean, produk penjagaan wajah dan rambut~Nutriwhite, Enfuselle, Prosante, dan juga produk penjagaan berat badan Cinch. InsyaAllah yang mana masih available dalam stok Ida, boleh diorder lagi. Mudah saja nak dapatkannya, 

Sms/Whatsapp/call no ni: 013-9230280

InsyaAllah Ida akan membantu anda memberikan maklumat berkaitan produk-produk ini sebelum anda membeli. Yang paling penting setiap pelanggan yang membeli dengan Ida juga akan menerima konsultasi percuma berterusan.

Jika anda ingin membuat langkah penjimatan yang lebih bijak, jangan lupa daftar diri sebagai ahli Shaklee. Anda layak membeli dengan penjimatan dari 15% - 25% bagi produk yang ada.

Bagaimana untuk mendaftar keahlian Shaklee?

Klik SINI.


0 komen ditinggalkan: