::Siapa Saya::
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Hai semua pembaca blog Celoteh Mama Lutfi. Terima kasih kerana meluangkan masa singgah ke blog Mama Lutfi ni. Siapa saya?

Nama diberi Siti Norlida Ismail. Namun lebih suka dikenali dengan nama Ida Iar. Seorang isteri dan ibu berkerjaya dengan tiga cahayamata yang comel.

Blog ini mula dicreate sejak 2009 sempena nak berceloteh tentang anak sulung Ida ketika itu ~Ahmad Lutfi. Special ye jadi anak pertama, hihi. Mama abadikan dalam nama blog pilihan mama pula.

Ida juga berminat dengan dunia jahitan dan masakan. Kiranya itu hobi yang boleh jadi terapi jiwa jika dapat lakukannya. Lebih-lebih lagi dapat jahit dan masak untuk anak-anak dan keluarga tersayang.

Sejak 20 Disember 2011, Ida adalah sebahagian dari keluarga Shaklee. Ya..Ida merupakan salah seorang pengedar sah Shaklee di kawasan Kuantan, Pahang. Pembayaran samada melalui tunai ataupun kredit kad juga diterima*.

Jika anda ingin membeli produk Shaklee secara COD (Cash On Delivery) juga amat dialu-alukan bagi mereka yang tinggal di Kuantan dan kawasan sekitarnya. Ida juga membuat jualan buat mereka yang berada di seluruh Malaysia termasuk Sabah/Sarawak.

Produk yang dibeli akan dihantar samada menerusi Poslaju/Gdex/mana-mana kurier yang ada. Jadi apa tunggu lagi, hubungi Ida untuk mencuba produk Shaklee hari ini juga!

Ingin menjadi sebahagian daripada Shaklee dan mula menjana pendapatan tambahan? Ida amat mengalu-alukan anda. Hubungi Ida untuk keterangan lanjut.


Emel di:
norlida134@gmail.com

Atau hubungi saya menerusi sms/call:
013-9230280

Jemput LIKE page FB Ida ye:
Get Healthy Get Wealthy


*T&C applied.

0 komen ditinggalkan: