::My Beloved Followers::

05 July, 2012

Kain langsir murah..offer mai lagi kat blog Moon.

Buat siapa2 yang cari kain langsir murah-murah untuk raya tu jangan lupa sila singgah baca di blog Moon yer...jadi blog reader/follower dia then bleh dapat harga istimewa tu dari Sarah Hughes Globe Jalan TAR KL nun. Jadi follower blog saya tak dapat diskaun...tapi jadi follower/ reader blog Moon korang layak nak dapat diskaun special hngga 70% tu..camne??

Singgah blog Moon dulu ekk..>>>Baca syarat2nye...senang aje.


Saya tukang promote aje..tak dapat persen pun..sebab ape sy nak promote??Sebab dulu sy pun dah penah dapat merasa DISKAUN BEST ni!! tERIMA KASIH KAT KAK MOON! Kain2 langsir sana cantik2 you! Kualiti pun terbaik! Rambang mata pilih masa gi sana. Kat bawah ni sebahagian gambo masa gi sana hujung tahun lepas..tak sempat nak snap gambo kain lagi cantik2 ade blkg2 sana..ni mana yg ade depan mata aje..haha. takleh buka kamera ade yg nyibuk ni haa..tapi harga dia superb dgn kualiti kainnya. lagi murah dari yang dapat kat Nilai pun ade..kualiti kain taraf hotel berbintang2 pun byk youuu...jangan terus terjah aje gi sana tau! Terjah blog Moon tu dulu cmne nak cara nak diskaun lagi gempak tu!hehe.




Saya beli yang ade kat row ni la..tgkla harga tu..i boleh dpat less than that sbb bg magic words yg kak Moon pesan suh sebut tu.


 happy shopping ye kalu gi sana! I parking kat Sogo then jalan kaki pegi sana...dekat aje. maklumla bukan org KL tak tau jalan sgt...last2 pasking kat Sogo dan shopping!HEHE..



Post a Comment